“We durven het te zeggen: op het gebied van zeefdruk zijn we alleskunners”

.shadow css classWe durven het best hardop te zeggen: op het gebied van zeefdruk zijn wij alleskunners. Wij bedrukken vrijwel elk denkbaar materiaal. Hoe dik het ook is en welke vorm het ook heeft, het is bijna altijd fraai te bedrukken. Wilt u een tekst of afbeelding op metaal, op aluminium, op kunststof, op textiel? Wij krijgen het voor elkaar. Onze techniek garandeert een lange levensduur én een hoge kleurechtheid.

Wie zeefdruk zegt, zegt onbegrensde mogelijkheden. Wilt u uw bedrijfsnaam en logo overal en altijd laten zien? Wij bedrukken ringbanden, pennen, stickers, informatieborden en wegwijzers. En natuurlijk ook textiel, zoals uw bedrijfskleding, petten en tassen. U kunt het zo gek niet bedenken of uw logo en tekst passen erop.

Voor zeefdruk hebben we een zwak. Dat komt doordat Artiprint ruim dertig jaar geleden begon als zeefdrukkerij. We barsten dus van de kennis en ervaring, weten het antwoord op elke vraag, en gaan er prat op dat we producten leveren van hoge kwaliteit. Aarzel niet om uw vraag aan ons voor te leggen!

Nee, bij ons geen gezoek naar de juiste afdeling, naar de juiste persoon. Wij zijn klein genoeg om het prettig en persoonlijk te houden, maar groot genoeg om al uw wensen te kunnen vervullen.

Laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden van Artiprint. Voor u het weet heeft u de betrouwbare partner gevonden voor letterlijk alle gangbare soorten beletteringen.
Het gehele traject van ontwerp tot eindproduct verzorgen wij graag voor u. Artiprint heeft het in huis!

Wij bedrukken ringbanden, pennen, stickers, informatieborden en wegwijzers. En natuurlijk ook textiel, zoals bedrijfskleding, petten en tassen.

De voordelen van zeefdruk,
  • Het werken met fijne ontwerpen en kleine details is geen probleem, de fijnheid in zeefdruk is werkelijk onbeperkt.
  • Een eenvoudige en snelle manier van produceren
  • Onbegrensde mogelijkheden tot het uiten van uw boodschap/reclame
  • Grof gezien zijn bijna alle kleuren haalbaar (Pantone (PMS) / CMYK / RGB)
  • Vrijwel elk denkbaar materiaal is te bedrukken

Artiprint BV
Batavenweg 8
5349 BB Oss

Postbus 783
5340 AT Oss

T. (0412) 690 365
F. (0412) 690 385
E. info@artiprint.nl

Voorbeelden

Vandaag: 14 | Gisteren: 57 | Week: 119 | Maand: 754 | Totaal: 51509

Waarom Artiprint?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Onze medewerkers willen u graag kennen, met u meedenken, samen tot iets moois komen. Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. Zie het zo: Artiprint is uw eigen grafische afdeling.

Persoonlijk Contact

Onze groot formaat printer kan veel, héél veel. Hij bedrukt metershoge vlaggen en spandoeken. Of posters, in alle soorten en maten. Dat doet hij goed, dat doet hij snel. En staat u binnenkort op een beurs? Bedruk bij ons uw panelen en u springt eruit met uw stand.

Groot Formaat Printen

Uw briefpapier, enveloppen, facturen en brochures zijn bij Artiprint in goede handen. Maar er is méér. Er zijn vlaggen, spandoeken, balpennen en informatieborden. Er zijn stickers, bedrijfskleding, posters en reclameborden. Bedrukt worden met uw bedrijfslogo.

Vereiste Disciplines

Onze vormgevers denken met u mee en proberen er zo goed mogelijk achter te komen wat u zoekt in een ontwerp, welke uitstraling u wenst en hoe u zich het best kunt onderscheiden naar uw concurrenten.

Vormgeving