“De gemakkelijke manier om grote bestanden naar ons te verzenden”

Artiprint Uploader

De “Artiprint Uploader” is de gemakkelijke manier om grote bestanden naar ons te verzenden. Zoals een veel gebruikte service als WeTransfer. Wij maken het aleen nog gemakkelijker, door elke klant zijn/haar eigen login te bieden, dus zonder gebruik te maken van een "tussen-service" als WeTransfer. Toegestane bestands-extensies zijn: AI,BMP,EPS,ES,GIF,JPEG,JPG,PDF,PNG,PPJ,PSD,RAR,TGA en ZIP. Klanten kunnen bestanden beheren, zoals het toevoegen van zogenaamde "bestands berichten", het veranderen van bestandsnaam, of zelfs het verwijderen van fout geuploade bestanden.

.shadow css classVanaf nu heeft u dus geen problemen meer met het zogenaamde 'bijlage-limiet' die de meeste email programma's hanteren. Het uploaden van een bestand gaat zeer gemakkelijk, en is volledig geautomatiseerd, wij ontvangen automatisch een email nadat uw bestand is geupload. Eerst logt u in via onderstaand formulier, waarna u kiest voor de button "Upload Bestand". Klant van ons, maar nog geen login? Neem contact met ons op.

Toegestane bestands-extensies zijn: AI,BMP,EPS,ES,GIF,JPEG,JPG,PDF,PNG,PPJ,PSD,RAR,TGA en ZIP.

Vandaag: 19 | Gisteren: 27 | Week: 272 | Maand: 1145 | Totaal: 50583

Waarom Artiprint?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Onze medewerkers willen u graag kennen, met u meedenken, samen tot iets moois komen. Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. Zie het zo: Artiprint is uw eigen grafische afdeling.

Persoonlijk Contact

Onze groot formaat printer kan veel, héél veel. Hij bedrukt metershoge vlaggen en spandoeken. Of posters, in alle soorten en maten. Dat doet hij goed, dat doet hij snel. En staat u binnenkort op een beurs? Bedruk bij ons uw panelen en u springt eruit met uw stand.

Groot Formaat Printen

Uw briefpapier, enveloppen, facturen en brochures zijn bij Artiprint in goede handen. Maar er is méér. Er zijn vlaggen, spandoeken, balpennen en informatieborden. Er zijn stickers, bedrijfskleding, posters en reclameborden. Bedrukt worden met uw bedrijfslogo.

Vereiste Disciplines

Onze vormgevers denken met u mee en proberen er zo goed mogelijk achter te komen wat u zoekt in een ontwerp, welke uitstraling u wenst en hoe u zich het best kunt onderscheiden naar uw concurrenten.

Vormgeving