“Bedrijfsvlaggen, spandoeken, posters & groot formaat full color stickers”

.shadow css classOm flink op te vallen, moet je groot uitpakken. Niet elke drukkerij kan dat aan. Maar Artiprint wel. Onze groot formaat printer schrikt niet van een metertje meer, en wij ook niet. Een 12 meter hoge banier aan uw gevel, met een foto, uw logo en een pakkende tekst? Artiprint zorgt ervoor.

U heeft een nieuw pand gevonden en heeft maanden werk gestoken in de verhuizing. En dan is het zover, de feestelijke opening. Uw bedrijfsvlaggen wapperen in de wind, een enorm banier hangt aan de gevel. Spandoeken en grote posters dragen uw boodschap uit. Dat is pas scoren. Onderscheid maken en groot durven denken. Daarvoor heeft u Artiprint.

Onze groot formaat printer kan veel, héél veel. Hij bedrukt metershoge vlaggen en spandoeken. Of posters, in alle soorten en maten. Dat doet hij goed, dat doet hij snel. En staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs? Bedruk bij ons uw panelen en u springt eruit met uw stand. Onze vormgevers denken graag met u mee.

Stelt u zich voor. U heeft een nieuw pand betrokken, maanden werk gestoken in de verhuizing en aankleding, en nu is het zover: de feestelijke opening. Uw bedrijfsvlaggen wapperen in de wind, een enorm banier hangt aan de gevel, spandoeken en grote posters dragen uw boodschap uit. Dát is pas groot durven denken, dát is scoren. Met Artiprint.

Het gehele traject van ontwerp tot eindproduct verzorgen wij graag voor u. Artiprint heeft het in huis!

Om flink op te vallen, moet je groot uitpakken. Niet elke drukkerij kan dat aan. Maar Artiprint wél!

De voordelen van groot formaat printwerk,
  • Of het nu gaat om indoor, outdoor direct op plaatmateriaal etc. Artiprint heeft alle disciplines in huis
  • Onbegrensde mogelijkheden tot het uiten van reclame
  • Grof gezien zijn bijna alle kleuren haalbaar (Pantone (PMS) / CMYK / RGB)
  • Printen op alle voorkomende materialen, van posters tot canvasprinten, van Pop-Up wand-systemen tot megaprints, carwrapping, gevelsigning en raambelettering.

Artiprint BV
Batavenweg 8
5349 BB Oss

Postbus 783
5340 AT Oss

T. (0412) 690 365
F. (0412) 690 385
E. info@artiprint.nl

Voorbeelden

Vandaag: 15 | Gisteren: 57 | Week: 120 | Maand: 755 | Totaal: 51510

Waarom Artiprint?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Onze medewerkers willen u graag kennen, met u meedenken, samen tot iets moois komen. Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. Zie het zo: Artiprint is uw eigen grafische afdeling.

Persoonlijk Contact

Onze groot formaat printer kan veel, héél veel. Hij bedrukt metershoge vlaggen en spandoeken. Of posters, in alle soorten en maten. Dat doet hij goed, dat doet hij snel. En staat u binnenkort op een beurs? Bedruk bij ons uw panelen en u springt eruit met uw stand.

Groot Formaat Printen

Uw briefpapier, enveloppen, facturen en brochures zijn bij Artiprint in goede handen. Maar er is méér. Er zijn vlaggen, spandoeken, balpennen en informatieborden. Er zijn stickers, bedrijfskleding, posters en reclameborden. Bedrukt worden met uw bedrijfslogo.

Vereiste Disciplines

Onze vormgevers denken met u mee en proberen er zo goed mogelijk achter te komen wat u zoekt in een ontwerp, welke uitstraling u wenst en hoe u zich het best kunt onderscheiden naar uw concurrenten.

Vormgeving